Venyigeszu Creative Commons License 2000.11.26 0 0 46
Szia Sacc!:-)))

Köszi, hogy jöttél, és ha nem fájt annak külön örülök:-) Én annak idején fél évig olvastam csak a tasztalt, mire be mertem írni, pedig nem vagyok egy gátlásos típus:-))) Egyébként azt hiszem a legtöbben akiket te ismersz közülünk kevésbé hozzák ide érzéseiket, mi is kvzunk inkább...

Sokat beszélgettünk itt a tasztalon, hogy miért is nem írunk magunkról nyíltabban, de megoldás az nálunk is az lett, hogy jobb azt egy kv mellett:-))) De az új emberek, és igazándiból a más nézőpont az számomra változatlanul vonzó ezen a helyen. Szóval összefoglalva, beszélgessünk iit is ha van kedved, ha nincs akkor kv mellett folytatjuk:-)))

cory! Lehet egy kérdésem? Kérlek ne válaszolj ha kényelmetlen. Hogyan oldottátok meg késöbb ezt, hogy névtelenül vitatkoztatok?

Tündér! Igazad van a barátok is ide tartoznak. mert hát ők is azok, akik tudják azt, hogy ha valamiről van egy kialakult véleményed akkor a mögött mi van. Én ezt megoldom úgy, hogy megkérem őket, hogy közöljék velem, ha velem beszélgetnek a tasztalon, és eddig mindegyik megtette:-)))

és a Plankton