Sziasztok!
Elöször is köszönöm, hogy értitek, hogy mit is szeretnék errefelé, és köszönöm a figyelmeztetéseket is, igazatok van, kényes kérdés ez az egész. Az igazság az, hogy akiket én ismerek párokat, az ő esetükben tényleg nincs semmiféle én titkos világom dolog, ők is olvassák a tasztalt, csak nem írnak.
Ettől függetlenül azt hiszem, hogy ha ez a topic ki tud váltani bármilyen problémát társak között, akkor azt bármely másik megteheti. Nem gondoljátok?
SmartAss kedves! Meg tudsz nekem bocsátani?
ugyanaz! Köszönöm, hogy néhány kérdést feltettél helyettem...
wienerblut! Igazad van, akkor nem írnak ide. Maximum mi jól elbeszélgetünk arról, hogy ők miért is nem:-)))
DragonE124! Örömmel venném ha mindkettőtöket olvasnálak itt, és elmesélnétek hogy is lett ez így:-)))
Néhány válasz ugyanaz egyik felvetésére:
Hogy nem szeretnéd pároddal megosztani bizonyos gondolataidat... Hát biztos van ilyen, és hát ez nem más mint új nick. Biztos mindannyiunknak van olyan nickje, amit még tasztalos ismerősei sem ismernek. bár azt hiszem, hogy egy jó kapcsolatban később még az is belefér, hogy megmutassa, hogy igen ezt én írtam és rólad, de akkor nem tudtam megmondani...
és a Plankton a grafomán:-)))