LoReNa Creative Commons License 2000.11.24 0 0 1089
Tényleg, nem tud valaki a turné-állomásokról valamit? Mert oda, (ha minden jól megy, nem is egyre) ha törik, ha szakad elmegyek.
A mostanira egyébként mégcsak nem is a piszkos anyagiak miatt nem mentem, egyszerűen lehetetlen körülmények adódtak, így nem jött össze.
A múltkori kifakadásomat senki ne vegye sértésnek. De akkor is szörnyű rossz érzés, hogy látod az előkészületeket, és tudod, hogy nem leszel ott. OTT. Azért ez egy egész más helyzet, mintha ott van a zsebedben a jegy. De mindegy már. Remélem azért jól érzitek magatokat. A múltkori izét -bevallom- felvettem, már csak azért is, mert múltkor itt olyan viták kerekedtek, hogy mi hangzott el és mi nem, hogy gondoltam, hasznos lehet. De nem igazán kavart nagy port a dolog.
Szerintem ezt a legjobb/legrosszabb szám dolgot érdemesebb lenne albumonként megcsinálni. Most lássuk az én "nemigazánkedvenc"-eimet:
-általában az összes nagy sláger (kivétel: keresem az utam, most ikon)
-hűség: fénykép és örök április
-indiántánc: minden egyszerű dalban
-beavatás: szerintem is szinte minden szám jó, a titkot én is nyújtottnak találom, a sámán szól sem olyan nagy
-ikon: perpillanat kiráz a hideg a végrétől

Hát nagyjából ennyi. De ez szintúgy változó, mint a kedvencek.
Az ideális popsztár lenne a kedvenc dala? A hűségről nekem is, de ezt nem gondoltam volna. Szerintem kicsit már túlzásba viszi ezt a dolgot, ha továbbra is ennyire kiemeli, ez olyan, mintha mindenki azzal foglalkozna, hogy vele mi van, és most hú, de rossz, hogy őt mindig bántják. Szóval tényleg kicsit önsajnáltatós a dolog. De jó kis szám. Azon röhögtem, hogy a katonai cuccban voltak a koncerten! Pont egy pár napja írtam, hogy ez milyen röhej lenne. Na meg azt is megemlítettem, hogy az ikonra biztos nem mázolta ki magát. Hát nem beletrafáltam?!
Aztán mostmár tessék mondani, hogy megérte-é a pénzt ez a kis buli Ákival?
Tutira biztos vagyok benne, hogy igen, de azért erősítsetek meg: Loren
Előzmény: _Zoltán_ (1088)