Miért, most jobb? Éljen Károlyi helyett Tisza,avassuk fel az ő szobrát, "az EU-n kívül is van élet" - hol, Ázsiában?, bosszantsuk fel szomszédainkat egy kis irredentizmussal, vesszen Trianon - ami igaz, csak realitása nics a döntések megváltoztatásának,fogadjuk el - hallgatólagosan természetesen, szavakban határolódjunk el -a csurkizmust, mindenki aki nics velünk az ellenünk van, csak a mi kutyánk kölyke az igaz.
Naiv, valóban naiv vagy, el kellene olvasnos a kerekasztal tárgyalások jegyzőkönyvét, OV és társai pálfordulását pedig te is igen jól kell, hogy ismerd.
( Bár nem tudom, mikor és mennyiben adták azt, ami a lényegük - lásd " a kormány hazudik" és a székházügy. és a titokban tartott Antall-Orbán taklálkozók.)
Nem sírom én vissza az Antall előtti átkost, bár életem 2/3-át , így közel a negyvenhez abban éltem le. De ez, ami most van -legalábbis szavakban, és tettekben inkább a Horthy-féle korszakra, a legrosszab dzsentritempóra emlékeztet.
A Brüsszel - New York-hoz csak annyir, hogy voltunk mi nagy ország, bátor ország, hadat is üzentünk egyszerre a Szu-nak és az USA-nak is. Bár Hitlerről szól a vicc, de lehet, ismered a poént ( Hitler látta a térképet? )
Nem vagyunk mi "középhatalom", csak egy kis 10 milliós ország, jelentős nyersanyagok nélkül, mindenképpen rá vagyunk szorulva a "világra",- ehhez azért nem kell segget nyalni - vagy szép nyugodtan - konzervatív és baloldali részre szakadva a F-MPP óhajának megfelelően -marcangolhatjuk magunkat, és senki le nem sz@rja, mi lesz velünk.
Választhatsz.