The Evil
2000.11.23
|
|
0 0
1723
|
Hmmm látod ha Robbie keze felém indult volna el kedvesen, én azért résen lettem volna, most, hogy a szóbeszéd igaznak bizonyult... ;))))
Hogy mint vagyok meg hogy hova tűntem. Azt hiszem a Sziget előtti napokban tettem itt tiszteletem utoljára. Jött Sziget idejére hozzám egy belga Maiden fan haver, és egészen elképesztő módon megtetszett neki az Ossian. Gondoltam kimegyünk kora délután a nagyszínpadhoz, mosolygunk egyet Fuckshie Endre metalos fürtjein majd továbbállunk, erre beszerzett egy "Acélszív" c. izét, albumot bakeliten és vitte magával Belgiumba...
Utána u.ezzel a sráccal átröppentünk Istanbulba egy török Maiden fan barátunkhoz (éljen az internet). Ott tanulmányoztam az ország futball- és zenei kultúráját. Mindkettővel meg voltam elégedve. Igazság szerint nekem az össze török zene bejött, nem csak a metal. Teljesen jó hangulata van ugyanis. Egy török metal bandát hallgatva rájöttem arra is, hogy míly mesterséges, ha egy nyugati metal banda keleti hangulatot próbál kreálni egy-egy szám erejéig. Tök utánozhatatlan, mindegy.
A csúcs a Caravan metal pub volt Isztanbul ázsiai részén. Nagyon durva hangerőn mentek a számok és olyannyira true zenék voltak hogy az hihetetlen. Ilyen blokkok voltak, hogy pl. 4 Manowar, 6 Maiden, 3 Priest, 2 Bruce Dickinson, pár BGuardian, AC/DC huhhh. Bár lenne itt is ilyen.
A Fekte-tenger part menti szikláin csigolyáim beroppantásával szórakoztatattam magam és társaim, így a belgiumi experiences-ről le kellett mondanom egyelőre. Dammmit.
Hát ez történt velem, dióhéjban.
S Veled?
:) |
Előzmény: Viveca (1722)
|
|