Latyi Creative Commons License 2000.11.23 0 0 796
Oreg, igazad van. Nem is ajánlom, hogy ettôl rugjál be. Azt a lengyel sört viszont én is kipróbálnám, itthon is beszerezhetô vagy fogyasztható?

Visszatérve a Star Trek sörre, szomorúan mondom, hogy nem vagyok Star Trek rajongó (még...), bár évekkel ezelött láttam a moziban 1 részt. Ezért is gondoltam, hogy ésszerű körülmények között felajánlom nektek, mert nyilván nálatok olyan értéket képvisel, mintha én Bono napszemüvegéhez vagy Christopher Sean Lowe baseball sapkájához jutnék hozzá. Na, egyébként csak pár üveg van, 2 db 6-os pack-ot hoztam haza [kézipoggyászként, azaz nem csempészett :-) ] és egy nagy műanyag Borg-os szívószálas poharat. Moziba, tévénézéshez ... :-)
A 12 üveg kék színű Romulán sörbôl már 2 db Star Trek-es haveroknál van, 1-et megittunk :-( és még 1-2-nek Star Trek-es barátaim lesznek a gazdái. Így kb. 1 db 6-os pack, papír dobozban marad meg. Kb. 10$ volt, az USA-ban nem olcsó az alkohol, meg ott van a Borg-os pohár, gondoltam egyben kb. 5000 Ft-ért odaadom, ha kell valakinek, de szét is oszthatjátok egymás között.

Előzmény: Nagyoreg (795)