tunderilona Creative Commons License 2000.11.23 0 0 308
Úgy látom te értettél félre valamit: én ELÉGTÉTEL-t írtam és nem BOCSÁNATKÉRÉS-t vagy VEZEKLÉS-t. E két utóbbira tulajdonképpen soha nem is láttam reális esélyt.
És hogy mire értettem az „elégtételt”? Arra, hogy a tegnapi műsorban a nő kb. olyan nyomorultul érezhette magát, mint az ő nyilatkozata után annak idején a három másik lány. Mindössze ennyit értettem alatta.
Amit pedig a tapasztalat és a kor egymáshoz való viszonyáról írtál, mélyen felháborít és tiltakozásra ösztönöz. Azzal nagyjából egyet tudok érteni, hogy a kort megillető tiszteletet meg kell adni, bár ehhez is hozzáfűznék annyit, hogy amennyiben kiérdemelte a delikvens. De hogy csak azért, mert valaki valamit régebben csinál, mint a többiek eleve jobbnak is könyveljük el! – ezt én elutasítom.
Ráadásul jelen esetben nem feledkezhetünk meg arról a tényről, hogy sportról van szó, melynél a kor és tudás relációjában inkább beszélhetünk fordított, mint egyenes arányról – bár ezt is előítéletnek tartom és nem is támogatom.
Végezetül újfent szeretném hangsúlyozni, hogy a nő KORÁBBI sportteljesítményeit semmilyen körülmények között nem vitatom. Sokkal inkább az általa természetesnek feltüntetni kívánt, ám bénácskára sikeredett mű-imázsát.

Tudjátok mi tűnt fel a közeli képeken? A nő feltűnően hasonlít arra az egykori NDK-s atlétanőre, aki manapság férfinek mondhatja magát. (Bizonyára szép számmal akadnak ilyenek, én arra gondolok akivel konkrétan foglalkozott többek között a HVG, vagy a Fókusz.)
Szerintetek van ennek valami oka?

Előzmény: pancho (307)