WaseK Creative Commons License 2000.11.21 0 0 72
Kedves Klia

Megértem, hogy csalódni tudtál a fiatalabb korosztályban, mert bár én is közéjük tartozom, sokszor látom, hogy miket müvelnek.De édesanyám is chatelt(sokat marakodtunk a gépért:)és ö a chaten is talált barátokat.
Egyébként nekem is vannak olyan barátaim, akik igenis már családosak és nem nevezik magukat a fiatal korosztálynak, mégis elfogadtak és én is ugyanúgy meghallgatom öket.És bár a fiatalok többsége a chaten csak barátot/barátnôt keres vagy alkalmi partnert azért ha kevesen is de vannak, akikkel értelmesen lehet beszélni és hosszútávú barátságok alakulhatnak ki.Persze ez sem a legegyszerübb dolog, hisz két különbözô korosztályú embert természetes, hogy nem érdekli ugyanaz a dolog.De ha tudnak figyelni egymásra és meghallgatják a másikat, akkor csak jó irányba haladhat a "kapcsolat".
Most hirtelen nem emlékszem, hogy ebben atopicban emlitették e meg korábban a rögtön tegezödést, de ez nekem nem okozott problémát.Illetve csak kétszer.Legelôször amikor a volt barátnôm anyjával találkoztam(elötte beszélgettünk a chaten és természetes volt a tegezôdés, élôben ez már más volt).A második alkalomnál nem is került sor személyes találkozóra, egyszerüen annyira ledöbbentem amikor emgtudtam, hogy az akivel beszélek 77 éves, hogy szégyelltem magam a tegezôdés miatt.

WaseK

Előzmény: klia (70)