Hmmm.....elég vegyes a kép...
" piától másnaposan, fűtől, vagy speedtől? Mert ha a legutóbbi, akkor Máté Péter Elmegyek c. slágerét ajánlom, az tuti jó másnapi depi ellen :-))))))))"
:D
Természetesen az elsőre gondolok. Utóbbiakról szó sem lehet, hisz konzervatívak vagyunk. (Figyelsz, Viki?)
Volt itt pár igéretes tipp, amit okvetlen le kell majd csekkelni. Olyan ez, mint a sziget, itt összejönnek a különböző stílusok kedvelői és meghallgatják egymás zenéit.
"Másnaposan képtelen vagyok zenét hallgatni. Olyankor igazából semmire nem vagyok képes. :)"
Ember, nem tudod mit vesztesz....olyankor lehet igazán átélni a zenét. Ezt asszem nagyon szépen mondtam.
(Igazából költőibben akartam, de nem ment.) Itt az alkalom, itt a sok jó tipp, tessék próbálkozni.
A lényeg szvsz, hogy ne valami zúzós, gyors legyen...hanem lassú, sok mély hanggal, az se baj, ha kicsit monoton. Portisheadet próbálta már valaki?? Ez nagyon fontos kérdés, mert nagyon igéretesnek
tűnik, de még nem sikerült beszereznem. Ami még esélyes nálam az az Ummagumma, talán majd ezen a héten lesz teszt.
Ja és a félreértések elkerülése végett: a kérdés nem az, hogy részegen mit jó hallgatni (semmit), hanem MÁSNAPOSAN. Köszönöm a javaslatokat, az élménybeszámolókat és persze várom a további ötleteket a zenehallgatás eme csodálatos dimenzióját illetően.