vsanci Creative Commons License 2000.11.19 0 0 1705
Kedves Barátaim!
Ezek szerint eldöntetett, modellt fogunk gyártani.
Az még viszont nem világos, hogyan gondoltátok. Abban benne vagyok, hogy alapítsunk egy klubot (első lépésként) és ez után kezdhetünk neki komolyan az érdemi munkának. Sajnos az én fantáziám elég szegényes, hogy valami farppáns nevet találjak ki ezt a rátok bízom. Aki viszont komolyan csatlakozni szertne arra kérem írjon egy emilt nekem, és talán egy személyes találkozót is megbeszélhetnénk.
Szóval maradjunk a Bz-nél? Nekem jó, csak milyen alvázon fog futni ez a szerencsétlen Bz?
A szett jó ötlet, hiány pótló lenne és megtámadhatnánk vele a játékboltokat és hipereket is.
Ha gondoljátok nekem van egy Bt.-m abba mint tevékenységet felvehetném és teljesen legálisan működhetne ez a modellgyártás. Tudnánk számlát adni, adó, TB, stb.
A dizájn, a név nagyon fontos, de előtte magát a modellt kéne megtervezni!!! hogyan, miből, mennyiért és főleg mit??!! Kik lennének beszállítók? Mit szállítanának be? Szóval kb. ilyen kérdéseim lennének. Ja majd elfelejtettem, hogy olyan modellt kéne választani és gyártani amely más (mondjuk TT) méretarányban is meg tudunk valósítani.
Üdv:
Vsanci