LoReNa Creative Commons License 2000.11.18 0 0 1026
A helyzethez képest tényleg elég nyugodtak a már koncertezők, én már biztos oldalakat áradoztam volna. Csütörtökön sikerült megvételeznem a Testet, ezzel vigasztalódom. De most nem kezdem el itt elemezgetni ezeket az ősrégi dalokat, mert tudom, hogy ebben a pörgésben senkit sem érdekelne. De talán egyszer, amikor nem lesz téma, amikor már végképp lecseng ez a koncert-dolog...
Nekem is az a véleményebb, hogy egy populárisabb dalból kéne klip, bár néhányan azt vallják, hogy "mutassa csak meg Ákos, hogy milyen kemény az új album!", de zserintem felesleges azokat durvább számokkal fárasztani, akik a könnyebbeket szeretik. Akinek ez tetszik, úgyis megveszi.
Az Ikon idejében azt mondta Ákos, hogy még egy, aztán pá. De ti tudjátok, hogy régen miket mondott, szóval lehet, hogy ez tényleg mindig így ment. Azért gondoltam én, hogy ez az utolsó, mert a Hűség, az nekem olyan lezáró. De a jellege tényleg nem olyan, én is úgy vélem, hogy egy nagyobb búcsúzkodást csinálna.
Tegnap itthon kocerteztem. (Komolyan, mint aki nincs észnél.) Szóval a lényeg, hogy kocert-hangzás, extra hangerő. Nem mondom, hogy hasonlított, de azért élveztem. Mit is írjak... Tegnap akartam valmit pötyögni, de nem tudtam belépni, úgyogy most örülök. Leírok nektek pár laikus véleményt Ákosról:
"mindig csak a halálról énekel?" (12 éves unokaöccs az Ikon albumról)
"szép a szöveg" (anyám az Ideális popsztárról (!)
"tiszta szexes" (anyám a Test albumról)
Ezt csak úgy írtam, kiváncsi lennék, nektek volt-e valami ilyen jellegű élményetek.
Először olyan fura volt a Test fehér borítója, nem mintha nagy szám lenne, de már úgy megszoktam a fekete színt. Nővérem mondta, hogy akkor még nem nagyon ügyelt az imázsára. De ez a beöltözés csak az ikonnal kezdődött, nem? És különben is, csak a borító kedvéért, például a zéplusszos jelenésein vagy a koncerten nem igazán vett fel ilyen dolgokat. Kétlem például, hogy a mostani koncertre abban az angyal-cuccban vagy a papjelmezében libbent volna be. Bár röhögnék, ha így volna. Fáj a szívem, hogy nem lehetek ott hétvégén... De ezt már írtam.
Legyetek jók, Lora
Előzmény: gyep (1025)