Salve!
Van itt valaki hangszerszakértőbb? Mert én abszolút nem vagyok az...de érdekelne egy-két részletes kiselőadás. Pl. milyen gitáreffektek léteznek (még a torzítókallantyúról IB), a wah-wah pedálról csak-csak hallottam, de többről nem), hogyan állítódnak elő, mi lesz az eredmény (példa: x szám y másodpercében hallható), stb.
Más:
Szeretnék egy beszerzési-fontossági-sorrendet felállítani hiányzó B-side-osaimból és ahhoz kérném a segítségeteket, hogy a következő listából válasszátok ki melyek a Faded Smiles-Just Need Myself-Listen-Heroin Face irányvonalhoz tartozók, mert azok szerintem egy kicsit kidolgozatlanok és az ilyeneket csak legvégül szeretném felkutatni.
All IHTDI Kill her, Babble, Cats Like Cheese, Cold Colours, Desperate Journalist, Drift To Press, Fear Of Ghosts, Foolish Arrangement, Halo, Harold And Joe, Hello I Love You, Home, I Want To Be Old, Nick Car, Off To Sleep, Out Of Mind, A Pink Dream, Scared As You, See The Children, Snow In Summer, Sugar Girl, The Three Sisters, To The Sky, Uyea Sound, Waiting, World War.
ADVthanxANCE
imaginary
P.S.: Azt még el akartam mondani, hogy szerintem a Wish-design volt a legszenzációsabb. Az, hogy 4 különböző betűt (c-u-r-e) egyetlen formából valósítottak meg.
P.S.P.S.: Bocs, hogy szabad folyást engedtem grafomániámnak, most már tényleg leállítom magam, mert lehet, hogy sok leszek. Az a helyzet, hogy csak hétvégente net-ezek és ilyenkor megpróbálom bepótolni és kiélni magam. Legközelebb, ha el tudtok viselni, majd még rá szeretnék kérdezni egy-két rejtélyesebb dologra, amiket bizonyos dalokban vettem észre.
...Three imaginary boys sing in my sleep sweetchild the moon will change your mind.