Azt hiszem, kb mindent elmondtak az elottem "felszolalo" tvnetesek, ugyhogy mar csak azert irok, hogy mint tvnetes, en is felsorakozzam mogejuk, mert teljesen egyetertek veluk. A websiteon szereplo adatok mindegyike HAZUGSAG, MEGTEVESZTES!!!! Ezert mellesleg be lehertne oket perelni a Versenyhivatalnal, mivel nem tartjak be az igert szolgaltatast, ezzel nem csak az elofizetoket verik at, de mas internetszolgaltatokat is megkarositanak, mivel elofizetoket csabitanak el toluk HAZUG, ALAPTALAN IGERETEKKEL. En azert fizettem elo a tvnetre, mert az egyetemi halo fele vezeto 10megas vonalat rendkivul jol ki lehetett hasznalni, es nem szamitottam arra hogy egy nap majd kozlik velem: nagyon sajnaljak, de ezt most otodere csokkentik.
TamTam: azt mondod, nem szegtek meg ezzel semmit. Ez nem egeszen igy van. Hiaba nem szerepel a szerzodesben konkretan hogy a savszelesseg nem fog csokkenni. Ez olyan mintha pl elofizetnek egy magazinra ami szines, szaz oldalas, stb. Be kene perkalnom 10 rugot csak azert hogy elofizethessem. Erre egy nap kozlik hogy holnaptol a lap tiz oldalas lesz es fekete-feher. A 10 rugot persze nem kapom vissza. Ja, es nagyon sajnaljak.
Ok, ezzel nem szegik meg konkretan a szerzodest, de ki a halal szamit erre a szerzodes alairasakor??
Szoval akarki akarmit mond, amit a tvnet muvel az nem csak etikatlan es undorito, de -az egyertelmu felrevezetes miatt- BUNTETHETO is. Ha pedig valoban, hosszutavon es drasztikusan csokkenni fog a szolgaltatas szinvonala, akkor azt hiszem kenytelenek leszunk elni ezzel.
Udv mindenkinek.