V.László
2000.11.18
|
|
0 0
55
|
Persze, lehet árnyékkergetés az egész, soha nem is állítottam az ellenkezőjét. Olymértékben nem vagyok rágörcsölve a témára, hogy józan belátással el ne tudnám engedni ha azt látnám, semmi nincs benne. Az is igaz, hogy kicsi a jel, DE mérhető. Azt is szívesen elhiszem, hogy tucatjával előállhat ehhez hasonló jelenség drótokon, forrasztásokon, DE eddig még ehhez hasonlót nem tapasztaltam. Az ellenőrző mérés is ezt igazolja. És sajnos az is igaz, hogy teljesen véletlenül estem át ezen a mostani piezon, tulajdonképpen a piezok önfeltöltődése ütött szeget először a fejembe, de arra úgy tűnik van magyarázat, végül magam is kimértem valami számomra meggyőzőt. És a legfontosabb: senkinek semmit nem akarok bebizonyítani ezzel, egyszerűen csak beszámolok arról amit mérek. Egyébkéntis annyit azért értek az egészből, hogy abban az esetben, ha mégis valós dolgokat méricskélnék, meg sem szabadna próbálkozni a bizonyítással, úgysem sikerülne. Annyit tehetek, hogy tovább próbálom finomítani a méréseket az ötleteitek alapján is, és beszámolok róla. Senki kétségét nem fogom tudni megszünteni a mérésekkel kapcsolatban, de még a sajátomét sem.
Üdvözlettel: V.L.
|
Előzmény: Silan (54)
|
|