Törölt nick
2000.11.17
|
|
0 0
442
|
Látom, Joe formában vagy :)) Helyes, helyes. :))
fargo, azt írtad lejjeb: "Az olaszok -- ellentétben a dögös karosszéria-designtól -- a kocsijaik belsô terében már kevésbé tudnak színvonalasat alkotni. Sokszor átgondolatlan, hebehurgya, rossz megoldásokat hoznak. Persze ez, ismerve az autók pozitívumait, szerintem általában megbocsátható." Szóval én eddig kiskategóriás Fiat-VW, illetve nagyban az 500-as Mercedes - Lancia Thema párosítást néztem meg, próbáltam ki, stb. És akár praktikussági, akár "belvilági" pl. design, felszereltség, ízlésesség, (merciben kék műanyag rózsagyökérrel, háát, nem tudom...) szóval lehet hogy nincs túl sok összehasonlítási alapom, de amennyit én láttam, a német autók belvilágban is jóval szegényesebbnek tünnek mint az olaszok. (perszem a "csinkve" nincs túl spirázva, de nézz meg egy pólót melette...) De pl. egy Jaguár azért már más kategória, de azt pl. az autós lapok a Lamborghinivel szokták hasonlítgatni. Ha próbálom reálisan átgondoloni, akkor egyre kevésbé értem miért fizetnek a "népek" annyival többet egy _sokkal_ puritánabb autóért, hacsak nem azért mert van aki a "csak a német autóra" esküszik. Kinek a papné, kinek a lánya :)))
Tényleg ismeritek a vazelinos autós viccet? |
|