Az AX 1,4 letezik 75, 80, 95 LE-s teljesitmenyekkel. A fogyasztasa valahol 6 l korul szokott lenni. Nagyon nyomatekosan viselkedik az adott kaszniban.(a80-as regebbi, a 95 a GTI-e, de az 7 l korul fogyaszt inkabb. Viszont az 55 Le-s 1.1-es is elegge mozgekony, 5-5.5 l korul fogyaszt normalisan hajtva, de bele lehet uzni a 6-ba is. Az ax mellett szohat, hogy olcsobb, mint a tobbiek. A clioban csak az 1,2Energyt ismerem, nekem a fogyasztasa 6,5l, de neheany csaladtagom nem tudja 7 ala vinni.(en egyebkent nem kimelem nagyon, teljesen atlagos tempoknal fogyaszt ennyit). A Twingorol is 7 korulit hallottam. Elegge rugalmasak az itt felsoroltak, a clio valtojahoz megszokas kell, egy kicsit furcsa, es gyakran pontatlan(foleg, ha eroltetik, es elhajlik a rudazat). Az AX valtoja nagyon jo, csak itt is a rudazat kopottsagara kell figyelni. Ha mar kopott, akkor elegge loghat. Hibak: A clioban 86k van, eddig kerekcsapagy csere volt a rendkivuli hibajelenseg. Ja, megemlitenem, hogy a clio uleslapja egy kicsit rovid nekem, de en 187 cm vagyok. A baratnomnek kenyelmes. Ax hibak: a gyujtast erdemes atnezni, es ha karban van tartva(nem repedt az elosztofej, epek a kabelek, nincs felig szetrohadva a trafo, akkor azzal nem lesz gond. De ha el van hanyagolva, sok bosszusagot tud okozni. A kerekcsapagyak ennel is ellenorizendok, az eredeti francia csapagyak meglepetesszeruen mennek tonkre, azaz kibirhatnak 100000kmt is, de lehet,hogy csak 20-at. A hutesre nagyon hisztis, ezert ha akiegyenlitotartalyban vizko van, kerulendo a jarmu.