NEEVOL10
2000.11.16
|
|
0 0
208
|
Hello mindenki!!! Láttátok a múlt héten Pityeszt meg Matyit a tv2 mit tippelsz ma estére a Vadangyalra című blokkban. Óriásiak voltak, remélem mindenki érezte az iróniát...Lebukott a tv2, mivel ők mondják az embereknek, hogy mit kell mondaniuk, így úgy állítják be, mintha mindenki azt a szemetet nézné. Ezen kívül csak annyit szeretnék mondani, hogy szombaton voltam a turnézáró bulin Kecskeméten, és hát hatalmas volt. Először sikerült úgy hallgatnom az új nótákat, hogy már ismertem őket, úgyhogy volt beindulás rendesen, de a srácok odafenn is mindent beleadtak. Egyébként nagyon bejött maga a város is. Most voltam ott először (bulizni) mind a belváros mind a klub nagyon király volt. A hely tele volt modern arcokkal, volt egy két jó nő is, meg hát viccelődésben sem volt hiány. (Zoli aki az érettségi banketten a matektanárnőt...) Egyébként volt vagy 2-300 ember, ebből úgy 50 folyamatosan crowd-surfölt, és mégis sikerült egy olyat ugranom, hogy 2 mp-ig fejjel lefelé álltam a tömegben.
A kérdésre válaszolva az mz/x-nek van lemeze a címe az hogy JELENTKEZIK. Nekem most ez a kedvenc lemezem. Igazi modern fuvatós "metal". Egyébként remélem aki látta őket a turnén az tudja, és aki még nem látta őket, nem gondolja azt a név vagy a cím miatt, hogy valami idétlen punk banda. A zkr nevében egyébként a középső betűre kell figyelni. :-). Érdeklődjetek a gityósnál... gajdam@freemail.hu
...vagy nálunk...MZ/X a házban...
|
|