Szerintem a Gigant lenne a nyerő. Sokan ismerik, sokan szeretik és sokan vágynak a modelljére (én is :-)). Egyszer a már megszűnt kispesti modellboltban látam egy kegyetlen ronda eygedi V63 modellt, az abalkai csak oda voltak festve, semmi arányosság, PIKO BR 130 forgóvázak stb. stb. stb. A mozdony ára 18000 HUF volt (2-3 éve), és elvitték. Szóval szvsz lenne rá kereslet. Az is mellette szól, hogy nagyon egyszerű, könnyen legyártható formája van, ami nehézséget okozaht, az a tető (áramszedő, vezetékek stb.). Többféle pályaszámmal kellene gyártani (mondjuk egy dombóvári, egy nyíregyházi, egy fradi, meg egy magaspályaszámú jó lenne...). Természetesen profi módon (réz kapaszkodók, szép áramszedők, vezetékek, fehér-vörös színváltás, stb.). Ha ezt ki tudnánk hozni egy 20000 HUF alatti vagy körüli árból, szerintem úgy vinnék, mint a cukrot. Persze a Bz sem rosz ötlet, de egy mozdony csak jobban érdekelné a népet...
És még egy dolog: A Csörgőkhöz jó lenne kiadni egy tuningkészletet ( légbeömlők, réz korlátok, létra, szép homokládák, visszapillantó, stb.), esetleg nyers Fuggerth Csörgővel együtt.