Nem a szőrszálat akarom hasogatni, csak egy kiigazítás: nem VT70, hanem VT135.
Nem tudom mitől lenne olcsóbb, mint egy mozdony, ráadásul a hajtás is neuralgikus, lévén a motornak el kell férnie az utastér alatt. A PIKO fekete ablakos megoldása nem igazán profi. Egyébként nagyon sokunknak megvan.
Félreértés ne essék. Ezeken a hasábokon van helye az agyviharnak (brain storming), az ötletbörzének, és utálom magamat, amikor - teljesen emberi módon - a kifogásokat keresem, hogy ti. mi miért nem. A Bz-nek szerintem komoly piaca lenne. Hogy lehetne-e azonos az öntőforma, azt nem tudom, mindenesetre a Bz nálam is szerepelt a listán.
GEORGIE:
> csak gyartunk, vagy forgalmazunk is?
csak gyártani; ebben semmi ráció nincs. Mi dolgozzunk és más zsebelje be a hasznot? Gyártani ÉS forgalmazni.
> csak a sajat dolgainkat, vagy mas termeket is?
Ha piacunk lesz, elképzelhető, hogy a bejáratott kereskedelmi csatornáinkat más is szeretné használni, ami teljesen rendben van. A minőség azonban kritérium.
> dobozoknak egyseges arculatot kelle tukrozni
Igen, el kell gondolkozni egységes arculaton, sőt néven, logón, stb. Nagyon fontos dolgok.
> pl. a Limanak, Roconak is vannak hitvanyabb
> kezdo keszletei
Láttál Te már Roco Hobby line-t vagy sínkészletet szakbolton kívül Mo-n? Mert én nem. Nekünk viszont kéne csinálni, mert az igényes modellek költségeit tömegigények kielégítésével lehet finanszírozni.