Cida Creative Commons License 2000.11.14 0 0 12
Jimmy White nekem is (és szerintem mindenkinek) a kedvenc játékosa, az élet nagy igazságtalansága, hogy soha nem volt világbajnok (hatszor volt második !!!!). Amikor ő van az asztalnál, szinte ordít, hogy az egyébként teljesen szolíd és általában semleges közönség is kinek szurkol... Egyébként még aktív, remélem legalább egyszer még úgy istenigazából összekapja magát !

A jó öreg Screensport, plusz a heti két snooker-közvetítés, ne is mondjátok...

Amúgy én már nagyon régen snookereztem Pesten, még a Fáy utcában lévő Madisonban nyomtam nagyon sokat (általában összekötve egy Vasas-meccsel), és bár nem messze lakom a fővárostól, sajna egyre ritkábban jutok el valami jó helyre.

Amúgy van PC-re egy nagyon régi snooker játék, a neve: Jimmy White Whirlwind Snooker, mindössze néhányszáz Kilobyte, lehet vagy 8 éves, de szerintem nagyon, de nagyon élvezetes ! Sajna vagy egy éve véletlenül letöröltem, és azóta nem sikerült megszereznem, pedig már itt a neten is kerestem. Ha valakinek megvan, örömmel fogadnám én is, egy sima mail-mellékletként el lehetne küldeni a kicsi mérete miatt.