Szervusztok !
Manapság szerencsére tényleg mindenki tud órát venni, ez igaz, azonban tán a kommercialitás ilyen szintjének köszönhető az is, hogy nem is vigyáz rá már szinte senki.
Tán ezért is jó egy értékesebb darab, mert azt végre megtanultam becsülni és félteni. És én megemelem a kalapom a hihetetlen ellenállóképességű és megbízhatóságú apró kis mechanikus szerkezet előtt !
Egy pár levetett egyszerűbb órám nekem is van fiókban, meg is szabadulnék tőlük, de inkább elajándékozom valakinek, mert kidobni nekem sincs szívem.
Vissaztérve a márkához :
Egyszer egy órás azt mondta nekem, hogy ne kapkodjam el az óravásárlást, csak azt vegyem meg ami ma még álom. Ha nincs rá elég fedezet, húzzam ki valahogy helyettesítve és később vegyem meg.
Csak így érhető el az, hogy a - nagy nehézségek árán megszerzett - masinára pillantva később mindig csodálat töltsön el. Sőt elő-előfordul, hogy csak azért lesek rá, hogy gyönyörködhessem benne.
EZT EDDIG SZÁMOMRA CSAK A ROLEX TUDTA BIZTOSÍTANI.
NPZ
U.i.: Mindenkinek, aki idevetődik :
Csapjatok, kérlek nagy hírverést, hogy idetaláljon mindenki, aki vagy birtokol ilyen órákat, vagy rajong értük !!!
NPZ