vincenzo Creative Commons License 2000.11.14 0 0 5
rostás!
Lehet ,hogy erős megfogalmazás volt a "felpumpált" jelző, de ez alatt én azt értettem , hogy "hirtelen" a nagy semmiből kerültetek a csúcsra és maradtatok ott!Ha fehérvári csapatról van szó(kosárlabdában) , akkor az számomra a Videoton ,u.i. hiába nem értek el jelentős sikert a bajnokságban, mégis többszázan(ezren) szorítottak nekik akár az esetleges kiesés ellen való küzdelem során;amikor meg a nagyokat megtudták szorítani, (pontosabban esélye volt erre lásd, Csepel,ZTE stb.) akkor pedig mindíg teltház volt.Kíváncsi vagyok, ha az Alba pl. a 8. helyért játszana, akkor mekkora nézősereg lenne rá kíváncs Fehérváron ?
Te is említetted a Pécs csapatát ahol az óriási tőkeinjekció hatására sem tudtak maradandót nyújtani, és ma volt-nincs csapat lett belőle!
Azért az látszik , hogy az Alba vezetők megpróbálnak ez ellen tenni(mármint hogy a csapat léte veszélybe forogjon), s lehet hogy azért volt olyen nagy jövés-menés az Albánál nyáron(s nem minőségi cserére ,ezt aszem Te is bevallhatod).

Abban teljesen igazad van , hogy a mai nem fehérvári kosárközönség arra vár , hogy mikor "csaphat le" az Albára , mert az elmúlt 3 év legsikeresebb csapatáról van szó! Természetesen ez egyfajta (egészséges?)irígység!
Ez volt tapasztalható a budapesti sólymos-danonos-honvédos csapat esetében is, ahol ráadásul mert egy fővárosi csapatról volt szó , ez hatványozódott. Majd elfogyott? a pénz jött a csőd , de azért ott még van A csoportos csapat ! Mellesleg ha elnézem nézőszám tekintetében a mostani Honvéd meccseket...hova tűntek az "őshonvédos" szurkolók?

Most erről ,ennyit!

Hajrá OLAJ !