bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 61
No azért nem vagyok én hírműsor, de amennyire tudom.
Csurka kapott 28 milkót, hogy írjon valéami szép kis sorozatot a privatizációról (hú de régi sztori ez, lehet hogy e helyett lett Frici a vállalkozó szellem?)
Nemírta meg, nem fizette vissza. Pereskedik évek óta. Legutóbb 100 milkós kártérítésre itélték, de asszem csak 1. fokon, mert bár egyszer már végigjárták a hivatalos utat (vesztett, de nem tudom mennyivel), kezdte előlről, nehogy fizetnie kelljen.
Hmmm. Az, hogy egyesek szerint Demszky jelentkezett a szememben nem egyenértékű azzal, ha valaki bizonyíthatóan bent volt. Lehet, hogy Demszky hazudik, és aláírt, de lehet, hogy Csurka hazudik, és önként tette, vagy mindketten, vagy egyik se, az a biztos, hogy Csurka aláírta a papírt, hoyg innentől kékmkedik a barátai után, és rögvest jelenti, ha rosszat szólnak. Az, hogy jelentett vagy sem, nem tudom arra nincs bizonyíték. Az egyik oldal szerint túl jó dolga volt anno, többször is, így biztos jelentett, mások szerint soha, mert ő gerinces. Én cinikus vagyok, és azt mondom, ha legalább 1 embert be nem köp, kicsinálták volna, csak hogy a többieket figyelmeztessék... De ez csak azért, mert én szemét vagyok.
A pénzügyek alatt én csak Csurkáét értettem, gőzöm nincs a többiről SZVSZ titkosak is, meg minden, Cs-é is, csak ugye a per... De mondjuk ha egy párt vezéralakja ennyire kavarható, az a pártnak sem lehet jó, legyen akár a szeretet és megértés pártja.
A nagy sztatást azért nem érzem, mert azért bekerültek, pedig azt simán meg lehetett volna fúrni. (Ugye a frakció egy fővel kevesebb volt (egyéni jelölt 0), de a pártszavazatokkal bejutottak. Sőt, ha jól emlékszem azóta távoztak onnan, akkor is volt némi morc, hoyg lassan elfogy a párt, de azért kapják a támogatást/helyeket/tagságokat/stb.
Amúgy eddig is bőven elég volt érvnek sokak számára, hogy valaki mondta :)))
Ráadásul én még sajnálom is Csurkát, úgy magánemberileg...
Előzmény: fanyűvő (59)