bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 57
"Nem tudom, hogy jön ide a hozzászólások száma. Ha nem tudnád, ez a szám minden topic-ban folyamatosan növekszik.Azért, mert segg vagy és nem tudod, inkább ne irogass ide semmit. "

Azért mert fiatalka vagy, valamint az iskolarendszer áldozata (gyk. nem tudsz olvasni), nem kell leseggelni :). Az eredeti beírás a TE bejegyzéseid számáról szólt. Vagyis
1, vagy új vagy, é sideje lenne előbb megismerned az itteni félig-meddig szabályokat, mielőtt kitalálod az újakat
2 vagy (bár ez szigorúan az én értelemzésem) többször kitiltott veterán vagy, mely esetben, szégyen reád amúgy is...

"Nem tudom, miről írsz, kedves bullseye! Mi mellett állok én ki?? "

Miről írok? Semmiről sem. Te soha egy szóval nem mondtad, hogy MIÉP-es vagy, a címből ugyan nehéz kimagyaráznod magad, de nem lehetetlen, szóval te semmi konkrétumot nem mondtál (hogy tisztelem ezt a bátorságot). Ellenben ráutaló magatartással jócskán kifejezted már a szélsőjobbos szimpátiádat.

fanyűvő
Hát ne is irigyeljük,őket, addig jó nekünk idehaza. De azért Mr. 28 milkót nehéz bármibe is belerángatni. Mikor bebizonyosodott, hoyg besúgó volt, hősként felvállalta, és azóta senki nem beszél róla arafelé. A pénzügyei is tiszták, mint a napfoygatkozás. Nem is akatják őket bántani. Sőt, egyáltalán hányan is vannak most a frakcióban?