Sziasztok!
Ma megnéztem közelebbről a Fuggerth marketing akcióját a Cora-ban. Azért írtam marketing akciót, mert pusztán arról van szó, hogy becsomagoltak egy dobozba egy sosemvolt készletet, ráírták, hogy a Cora számára, betettek egy polcra 10-20-at, gondosan ügyelve, hogy mindig legyen is kinn annyi, és máris kész egy sohasem tapasztalt nagyságú eladás receptje. Persze, értem én, a lehetőség és a kísértés nagy és a Fuggerth-nek is meg kell élni valahogy, de innen kezdve teljesen mindegy, hogy apuka a 3 éves Pistikének egy amerikai, felirat nélküli dízelt vesz néhány blőd teherkocsival vagy Csörit személyvagonokkal, Pistike 2 hét alatt ráun, be a sarokba, jó esetben egyben, rosszabb esetben némileg meggyepálva. Persze csak akkor, ha apuci megveszi hozzá a trafót is, mert a reklámmal ellentétben az nincs a dobozban. Azt meg se néztem, hogy a helyszínen kapható-e valahol.
A dobozban egyébként a csörin kívül 2 régi Bhv található AZONOS PÁLYASZÁMMAL (JAAAAAJJJJJJ!!!!). Azért régi, mert az első verziónak a homlokfala - helytelenül és pl. a Bx-hez hasonlóan - egy síkban volt. Nekam már az újabb verzió van meg, ahol a oldalpalást és a tető peremet képez. A dobozban levő kocsik pályaszáma egyébként 27499-2.
Van még egy Ap. A sinek is Fuggerth-ek, R=440 mm ívek, ill. az 59 mm-es betáp vágány a párjával.
A dobozra rá van írva, hogy kiegészítő sinek is kaphatók, de megmondom az őszintét, hogy ezek után nem igen volt kedvem megnézni, hogy tényleg van-e, vagy ez is csak etetés.
Uraim, ennyi