Kedves klia!
Bocs a késésért, de errefele az 'alvégen' eléggé döcörög a háló...
Most jól meghökkentem: hogyhogy topicfeltámasztás? Lehet, hogy most teljes értetlenségről teszek tanúbizonyságot, de nem jöttem rá, miben állt ez a 'feltámasztás', de mindenesetre igen jól esett, hogy örülsz.
Hogy a találkozásokkal hogy vagyok? Nem is tudom, igazából mindkét irányba félek egy kicsit: attól is, hogy én csalódok, de attól jobban, hogy ha valakiben netán 'túl jó' kép alakult ki rólam, csalódást okozok neki esetleg. De ami a poén ebben, az az, hogy még nem volt olyan, hogy olyasvalakivel találkoztam, akit eddig csak és kizárólag neten ismertem meg valamelyest, úgyhogy az előző beszólásban azt vázoltam nagyjából, amiket hallottam olyan ismerősöktől, akik viszont gyakran csalódtak azokban, akikkel előbb ismerkedtek meg neten, mint rendesen. Ami a fő akadály nekem, hogy úgy istenigazából nekiálljak egy valakivel való tényleges megismerkedésnek, egyszerűen az, hogy nem látom, nincs kép róla. Tudom, hogy ez az én egyéni 'hülyeségem', ami egy jó adag bizalmatlanságból ered, de tény, hogy akadályoz rendesen. Ezért sokkal lassabb az egész, sokkal de sokkal többet és rendszeresebben léne szövegelnem azzal, akit ténylegesen is meg akarok ismerni, de ez még sose jött össze.
Egyébként, ami a verseket illeti, nekem is a net segített valamennyit abban, hogy közzé merjek tenni néhányat, és jól, kellemesen meglepődtem a fogadtatáson. Köszönöm Neked is, a Te kommentárjaid is rendes adag önbizalmat adtak ezirányban.
Szióka!