Hát ilyenek a dobosok!
Amúgy az eredeti terv szerint most a dobos a Crowbar-ban nyomulna akkor?
Amúgy én feloszlás párti vagyok. Az simán tök jó, ha Rey beszállna a Rage-be, igaz, ha az emlékezetem nem csal (pedig mostanában szokott), évekkel ezelőtt volt egy pár erős Rage ellenes kijelentése, miszerint, ők hogy merészelnek, ennyire politikáskodni, amikor nem is tudják milyen az igazi South Central.
Jaj ez az Ossian az őrületbe kerget. Reggel a TV2-n? Ilyet? Most már mainstreamek lettek? Akkor már nem szabadna foglalkoznotok velük. Úgyis elhalássza tőletek a zenekart egy nagyobb kiadó (pl. Sony), ha ők is rájönnek, hogy a Heavy Metal visszatért.
Ossiant a Dáridóba!!
Mellesleg igaz az, hogy a Judas és Halford fontolgatja a kollaborációt, mert akkor bekaszálhatok vagy 10 db szegecses csuklószorítót, korábbi fogadásom eredményeképpen.
Ebből is látszik, hogy ennek a trendnek is a pénz a lényege, ami magában még nem olyan hatalmas gond, csak akkor korábban miért kellett a punk, meg grunge revival-nal úgy szitkozódni a sok újáalakulás miatt. Steve Jones is megmondta cakk-und-pakk (vagy punk), hogy csak a pénz miatt éleszti fel újra a Pistols-t.
Ezt biztos nem vállalná be egy true-visszatérő sem, ők arra hivatkoznának, hogy szívből lélekből teszik, ennek semmi köze a trendhez.