Wágner úr
2000.11.09
|
|
0 0
546
|
Ti itten má' annyira öregek vagytok meg részegek... hukk, bocsánat... hogy teljesen összekeveritek a dolgokat... ja... de majd én... hukk, na... má' mondtam, hogy bocs... mindent megmondok. Az a nagy Október az egy vízalatti menő hajó, amelyik meg akart lógni Ámerikába, de közbe' összeütközött az Aurórával és akkor az elsült, ez meg elsüllyedt. Ja, bizony! És tévéfilm is volt erről, amit a Corvinban vetítettek, amikor nem lehetett rá jegyet kapni még a züzéreknél sem és erre kitört az a nagy balhé és a környéken az összes hát leomlott... Na, és mindez most volt novemberben, csak nem írtak róla illegálisan, mer' mindenki a Torgyán vezér hongkongi villájával volt elfoglalva, amit nem is ő, hanem egy másik csempész sztrovacsek tett zsebre a késsel meg a kanállal együtt... A Sört nem tudta zsebre tenni, mert azt én ittam meg egy odesszai matrózzal, aki még a Patyom kinn nevű gőzösön szolgált, csak a japánok szétlőtték Jokohamánál... Na, szóval így volt ez az egész dolog és ne hamisítsatok történelmet, mer' az nem vodka vagy skótviszki... Egészség! |
Előzmény: onogur (543)
|
|