paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4916
na, most egyszerre válaszolok, mert megőszülök, mire bármit is behoz ez a kaki rendszer...

hát akkor lássuk:

bélácska!!!
már aszittem megkergültél, de örömmel látom, hogy nem felejtetted el a kötélhágcsót, mint ahogy remélem ezt sem:
huh, de bosszant, hogy nincs még péntek du. 4... - merthogy aztán másnap péntek volt, és a négy óra is hamarosan eljött...meg aztán minden szépen a maga sorjában...ugye nem kell, hogy emlékeztesselek, kedvesem?...bár ami azt illeti, én szívesen feleleveníteném azt a délutánt...nem tudom, te hogy vagy ezzel...;-)))

Lunácska!!!
az hogy van, hogy előtted semmi sem maradhat titokban??? már megint biztos az a nagyszájú barátod, [Zed] fecsegte el a mi kis féltve őrzött titkunkat, amitől különben rendkívül boldogok vagyunk, nem igaz, [Zed] kedvesem??? :))) mellesleg meg ne csodálkozzon senki, a házasélet velejárója a gyermekáldás...(na meg az örökös nászéjszakáké :) )

Shalinácska!!!
te pedig télleg ne nyújtogasd a kezed a férjemnek, márcsak a fentebb említett okok miatt se nagyon....mert ugye nem vennéd a szívedre, ha feldúlnád a mi igen boldog, egyre terebélyesebb családunk életét? :))))

na csókolózok kedves mindnyájótokat, legyetek jók, este találkozunk (mégha nem is sokáig, merthogy ugye valamikor házas életet is kell élni :))) )
Zed, ma még alig ettem!!!
és már gondolkodom, de azt nem ígéren, hogy döntést is tudok hozni :)))

:-***
paucica