KEEP Creative Commons License 2000.11.09 0 0 59
Hali mindenkinek!
Végre megérkeztem ma is!
Szóval ott tartottunk, hogy Budapest Bankot ne. Nem vagyok szakértő, de környezetemben szintén nincsenek jó tapasztalatok a BB-vel.
Eddig a CIB és az OTP állt a mérleg két oldalán. Az OTP javára az húz, hogy roppant nagy (a többi bankhoz képest) a hálózata. Fiókok nem érdekelnek, mert az itt van egy fél köpésre, de az ATM-mennyisége is jó. A CIB oldalán az van, hogy valamivel olcsóbb, ingyen adnak hozzá VISA Electront, ami nem egy világszám, de kezdésnek talán jó lesz. Ide tartozik még a kártyaszámla dolga is (még mindig nem tudom, hogy ez milyen anyagi megterhelést jelent számomra). A CIB-nél jóval olcsóbb a dombornyomott kártya igánylési összege is.
Beszélgettem egy jó haverommal, aki az OTP-t mondja a kiterjedt ATM-hálózat miatt. Viszont eddig úgy döntöttem, hogy én úgysem megyek nagyon messze a munkahelyemtől, mert hétfőtől szombatig meló van, a CIB meg ugye melletünk van. Ha mennék valahova, akkor előtte vennék fel pénzt (ingyenesen) a saját ATM-ből. Ha meg egysze-kétszer úgy érne a sors, akkor kibírom azt a 150 forintot.
Szóval eddig a CIB felé dől a dolog.
De itt vagyok, tessék nyugodtan meggyőzni!

KEEP