paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4910
és a régi időkre emlékezve álljon itt néhány kedves sor bélánktól, a Lub születését megelőző napokból:

Tuttam! Tuttam, édes paulinám, hogy latin szappanoperákon csiszolódott érző szíved a "C variáns"-t fogja választani.

úgy érzem, mi igazán jól kijönnénk egymással intellektuálisan. Mennyi a mellbőséged?

Paulinám, való igaz, ma megszakad a hozzáférésem, és persze a szívem is, nincs mi vigasztaljon, bárha legalább kebleden sírhatnám ki magam! Apropó, a kebelméretet a napi betevő bosszankodásigényedet kielégítése végett kérdeztem, meg mer asszongyák, hogy a nőknél az 1 feletti IQ/mellbőség hányados igen rossz prognosztikai jel. Namost a 160-as IQ-d mellett nem sok esélyed marad (vegyük észre, hogy itt az ún. nyalás esete forog fenn!)

mi ez ahhoz a veszteséghez képest drága paulinám, hogy a jövőben nem sütkérezhetsz a szellem napfényénél, melyet a topicra vetettem. Ugye nem felejtesz el soha? Ha már elviselhetetlenné válik a hiányzom, esetleg nyithatsz egy "in memoriam k.b." topicot, ahol rajongóim népesedő táborával egyetemben fel-felidézhetitek nem halványuló, de ugyanakkor kedves emlékem.

mi ez ahhoz a veszteséghez képest drága paulinám, hogy a jövőben nem sütkérezhetsz a szellem napfényénél, melyet a topicra vetettem. Ugye nem felejtesz el soha? Ha már elviselhetetlenné válik a hiányzom, esetleg nyithatsz egy "in memoriam k.b." topicot, ahol rajongóim népesedő táborával egyetemben fel-felidézhetitek nem halványuló, de ugyanakkor kedves emlékem.

Minden, ami bosszant...édes paulinám,semmi ahhoz képest, hogy nekem most meg kell tőled válnom.
(válasz erre: mostantól:
KÜLÖNBÖZŐ BÉLÁNÉ A NEVEM!!!!!
)

Hja, drága paulinarulez, ugyan mi végleges ezen a bolondul pörgő sárgolyóbison, hacsak nem a mi örök szerelmünk

pmb mellett csupa napfény és derű az élet és eccerűen képtelen voltam bármin felbosszankodni. (Bár most éppen aggódásban vagyok, már napok óta nem jelentkezik a drága, csak nincs valami baj?) Mindazonáltal télleg asszem, hogy
szabadon szárnyaló, már-már éteri érzeményünk kinőtte ezen topic szűkös kereteit, úgyhogy merőben új címmel új topicot nyitok(1), ahol -távol a zavaró tekintetektől- továbbra is nyugodtan fényesre nyalhatjuk egymásét.
Minden, ami nem bosszant, avagy Paulinamartinez Fánk Lub (Index, Forum, Kultura)

jó éjt drágáim!