Kedves csipkebogyo!
Köszönöm a választ. Legnagyobb örömömre azt ajánlod amit én is ajánlottam magamnak :-)
Nincsenek "mágusi" ambícióim, (amennyi van, attól igyekszem megszabadulni) valami azt súgja, hogy az ilyen jellegű "ajándékokat" nem önmagáért kapja az ember.
Ugyanakkor azt sem éreztem helyesnek, hogy egyszerűen "elhessegessem" magamtól ezeket a jelenségeket, hiszen biztosan nem véletlen, hogy megjelentek.
Probálj meg ugy segiteni,hogy közben közömbös vagy az eredményt illetően és minden dicsőséget Istennek átadva.
Ezt a tanácsot is nagyon köszönöm, megerősítettél abban amit eddig is sejtettem.
Kérdezni hangosan, vagy megfogalmazott gondolatok formájában még nem próbáltam, valahogy ezek nélkül is létrjött a kommunikáció, de csak olyanformán, mint amikor az ember egy nagyon tömör és erős szimbólumban gondolatok, üzenetek sokaságát találja. Ha lesz még alkalmam rá, próbálkozom majd vele.
Talán érdekes fejlemény, hogy egy barátom, akivel kettesben voltam egy olyan alkalommal amikor nagyon erősen jelen volt az egyik "vendég", utólag teljesen pontos leírást adott róla. Olyan részleteket említett, amiről nem beszéltem senkinek.
Hát... mégegyszer köszönöm, és remélem fordulhatok még hozzád, ha lesz miért.
aromo_