:))
Van, de csak egy standard 14.4-es. A Connection Wizard felismerte, és 2 perc alatt a neten voltam, de nem vette le a hangerot. Aztan a dial-up-ba kezdtem buheralni, es van egy "quick help" menü, a jobb egérrel tudod bekapcsolni, és a modem beállításainál minden sorban segített. (meg a súgó is jól taglalta). Úgyhogy ott már a hangot is le tudtam venni. Meg újra beállítottam mindent.
Ja közben találtam egy howto-ba leírást a corel linux-ról, beollózom. Most már kezd derengeni ez a Debijány dolog ;-). Elég pozitívan nyilatkozott róla a srác.
"Corel Linux
Nos, kissé ledöbbentem, amikor kipróbáltam a Corel Linuxot. Az installálás kb. fél óra volt, mindent automatikusan felismert, minden működött elsőre. Csicsamicsa felhasználói felület, könnyű kezelés, minden, ami kell. Ami kritikát eddig hallottam felőle, az inkább az új felhasználók értetlensége miatt volt, aki nem volt lusta kicsit utánaolvasni, az egy-két hónap alatt beletanult a linux alapjaiba a rendszer segítségével.
Amit még meg kell említenem, hogy teljesen a Debianra épül, amit Corelék hozzátettek, az az install-felület, a KDE (nomeg a Qt) javítása, változtatása, és a grafikus csomagkezelő program. A Debian-alap lényege, hogy internet-összeköttetéssel rendelkezve naponta frissíthetjük csomagjainkat, így mindig egy aktuális, biztonságos rendszert használva."
Forrás: http://www.bke.hu/~gellert/lak.html