Szia,
az OTP a bankkártyához még utasbiztosítást ad, ha külföldre mész.
Szerintem nézd a Budapest Bankot is, Budapest Számlafedezeti Befektetési Alap konstrukcióhoz dombornyomású (aka "internetes") bankkártyát adnak. Nem a legolcsóbb, itt a kondíciós lista. BTW jó az dombornyomású kártya. Pl. idén nyáron is, kp nélkül, bankkártyával indultam. Bizony egy csomó helyen (kis helyeken főleg) csak lehúzó volt. A hajamra kenhettem volna egy electronos kártyát, fejthettem volna vissza a benzint a kútba, és hasonlók ;))))
Van hozzá MobilBank havi 400-ért, és akkor minden tranzakcióról kaphatsz SMS-t az egyenleggel együtt, plusz módosíthatod a limited. A 100.000/nap ATM-es készpénzfelvetli limit nem igaz, a BB automata elől küldtem el az SMS-t, majd a visszaigazolás után ennél nagyobb összeget kiadott egyben.
Mivel társbankos automatának számít az EuroNet, így elég sok a barátságos olcsó automata. (Benzinkutak, ABC-ék oldala, egyéb pusztai tányérantennás automaták, stb.) Külfüldün vásárolni olcsóbb, mint zsetont felvenni.
Nem követem a pillanatnyi állást, de amikor váltottam, akkor évi 18% körüli kamatot garantáltak, ami azóta gondolom romlott, mert ezek a befektetési alapok mindig az elején jók. (Laikus megfogalmazás, na. ;))))
A kártya debit card, és az 50.000Ft kauciót csak a kártya felszántása után 30 (vagy 60) nappal kapod vissza.
SC