Classic Girl Creative Commons License 2000.11.07 0 0 65
Bocsánat. Tegnap rossz passzban voltam.

Mondom nem azért írtam az olaszt. Csak az borzasztó volt, hogy ennyi hülye csaj csak azért tanul, hogy hozzámenjen egy dszigolóhoz (csak igy magyarosan).

A barátok sokat jelentenek. Régebben azt mondtam, hogy egy kapcsolat nem zavarhatja meg a barátaimmal való kapcsolatot, de úgy látszik az nem volt igazi szerelm mint a mostani. Most már úgy vagyok vele, hogy ha kimegyünk akkor szépen elköszönök, tartjuk emailon a kapcsolatot, meghívom őket néha néha, meg gondolom sűrűn jönnénk haza, de egyelőre erről nincs szó. Ő otthagyta a barátait, persze hiányoznak, de neki fontosabb hogy együtt legyünk, és fejest ugrik az itteni életbe. A barátai irigylik őt, hiába él "rosszabb" helyen, de hogy mert változtatni, új életet kezdett..stb., és hogy megtalálta az igazit. A sör cigit úgy értettem, hogy tényleg ha nincs otthon egy darab sajt, amit imádok, akkor autóba kell ülni. Ő nagyon nem szerette hogy naponta 4 órát autózik. Egyelőre ennyi.A buli meg már egyáltalán nem érdekel. Tudunk ketten bulizni :) ha kell berugunk vagy akármi. :)))

Üdv:
Classic

Előzmény: Tündérvirág álomkertje (61)