vikilány Creative Commons License 2000.11.06 0 0 42
Bocs haliho, hogy rádfogtam ezt az együttéléses témát, de már ki vagyok rá hegyezve. Mindenki arról akar meggyőzni, hogy boldog házasságok csak akkor léteznek, ha előtte a pár együttélt és ha nem, akkor milyen felelőtlenek és biztos el fognak válni. Kicsit már belefáradtam a védekezésbe és aztán most már inkább támadok. Még egyszer bocsánatot kérek.
Értem mit akarsz mondani, azzal, hogy bizonyos dolgok mást jelentenek nekik és mást nekünk, de ehhez kell a türelem, hogy el tudjam neki magyarázni, meg tudjam vele értetni, hogy miért jelent ez nekem mást. És itt van nagy szükség arra, hogy ő nyitott legyen és türelmes, érdekelje a magyar kultúra, történelem és a magyar emberek. Jó volt látni, hogy az olimpia ideje alatt, jobban szurkolt a magyaroknak, mint az amerikaiaknak, mert látta, hogy ez nekünk milyen sokat jelent, mennyire más a magyarok hozzáállása. Egy amerikai nem sírja végig a himnuszt ötvenszer, mi magyarok felállunk a fotelból és bőgünk, nyolcszor. Ez neki más volt és nagyon tetszett. Egyébként már félig magyarnak tekinti magát. Vagy jó példa még Halloween. Azt hiszem nincs még egy ilyen nap, amit ennyire különbözően ünnepelnénk, és amikor erről beszélgettünk, akkor az anyukája is megemlítette, hogy ő sem szerette soha ezt az ünnepet. Így neki is könnyebb volt ezt elfogadni. Szóval nekem tényleg sokat segít az, hogy a jövendőbeli anyósom is európai.
Előzmény: haliho (41)