supertzar Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4617
Nem tudni, hogy volt-e verekedés. Bordatörés volt, amiről hivatalosan azt tudni, hogy A. elcsúszott. Pletykák szerint azonban inkább verekedés van mögötte, de az Albi féle szívmasszázs verzió sem gyenge :-)))
Mindenesetre gyanús az egész.

Savatage dolog tényleg nagy meglepetés, és vszleg én vagyok az egyetlen ember itt, aki nem fogja fel hatalmas tragédiaként, hogy Zak kiszállt. Nekem mindig is Jon volt a Sava énekes, és elég nehezen szoktam meg Zakariást, pedig isten a hangja. Sajnálom, hogy így alakult a dolog, de
ez még nem a világ vége szerintem.

Crimson Glory szomorúbb ügy, kivéve persze, ha Midnight újra előkerül. Wade meg átment a Seven Witchesbe (a Metalium gitáros Jack Frost csapata), ott is nagyot fog alakítani, nem?

Ideasról nem tudok semmit, de majd rákérdezek.
Skyclad tökéletes volt, ahogy az várható is volt. Igazi koncertbanda. Remélem, tényleg vissza tudnak jönni majd. Még 8-10 számot játszhattak volna :-)

MHH ezen a héten lesz, ahogy írtam is. Szerettük volna behozni az egy hét csúszást, de nem sikerült. Egy csomó minden - cikk, fontos anyag, fotó - így is az utolsó pillanatban esett be.
Bocs mindenkitől!

Előzmény: Wiseblood (4616)