Sziasztok!
A következő történt ma velem. Hajnalban, egy átmulatott éjszaka után, miután már mindenki 1000felé aludt, én meg álmatlanul hevertem, bekerült a videóba a Mátrix. Gondoltam Lunatic barátom kedvéért mégegyszer megnézem. Először is leszögezem, hogy a véleményem egy csöppet sem változott. Sőt, őszintén megvallva jobban untam, mint először. Szóval most már észrevettem 1-2 utalást szerintem, meg ügyes dolgot, de akkor sem. Egyszerűen semmi közöm ehhez a filmhez. Nem seggelek le a lelassítós körbeforgatós jelenetektől, nem hat meg a majdnem-leesett, majdnem-meghalt szituáció. PMhez hasonlóan kifejezetten idegesít a szájbarágás. Szóval én megpróbáltam. Ez van. (akartam még írni róla dolgokat, de rájöttem, hogy csak rosszindulatúskodás lenne, annak meg nincs értelme, nem igaz?:-) )
A másik dolog Jenővel kapcsolatban. Remélem nem úgy hangzott, mintha én nem imádnám, tisztelném! Mert nagyonis!:-) A legeredetibb elme, aki jelenleg az egyetemen tanít. Szilágyi Ákos mellett. (najó, azért még akad 1-2)
A zene funkciója nem szórakoztatás volt????? Az építészeten most valóban elgondolkodtam....
heki! ha jön a tank, nem mondhatok nemet!:-)