LoReNa Creative Commons License 2000.11.04 0 0 970
Hú, ez nem volt könnyű. Mármint idáig eljutni. Kis gond van az egérrel, úgyhogy most egy fél órája itt pötyögök, hogy "jelenlétemmel emeljem a topic fényét..." Ez most jól hangzott, de lehet (nagyon valószínűnek tartom), hogy már baromira unjátok, amit itt dumálok. De sebaj! Perpillanat semmi értelmes nem jut eszembe (ez máskor sem szokott megakadályozni), de most úgy örülök, hogy itt vagyok! Szóval ma reggel láttam a klipet a zén. Azok a csajok... (féltékeny vagyok-hahaha)
Szerintem olyan Kozsós ez a dolog. Nekem az Ikon (klip-kedvenc)-os nőcik jobban tetszettek. Lehet, hogy ezek ugyanazok, nem tudom... De bénák. Rájöttem, hogy mért nem fekszik nekem annyira az a laza angyal-figura! Az a cucc olyan múmiás... Most komolyan. Valahogy úgy idegenkedem tőle. De ha a többségnek tetszik, biztos tuti az ötlet.
Szerintetek Ákos meddig fogja még csinálni ezt az egész dolgot? Már olyan öreg... Na jó, annyira még nem, de ha belegondolok, néhány év múlva 35, aztán negyven... ötven... ÖTVEN!!! El tudjátok képzelni? Én abszolút nem. Egy ötvenes ideális popsztár! Na, az előbb ismét volt egy kis gondom, valamit megnyomtam... Szóval nem tudom, meddig folytatja még. Készít még több lemezt egyáltalán? Én ezt kérdeztem tőle a storyban, csakhát nem tették fel neki. Metrthogy nem jelent meg azon a listán ott balról. Vagy annak semmi köze hozzá? Egyébként ez is nagy poén: Ákos a storyban. A storyban! Kész nagyon. Én sose mondtam, hogy tökéletes (csak néha régebben), úgyhogy nézzük el neki.
Ezzel az egérrel kezdeni kéne valamit. Most egy ideig megint nem látogatok ide (talán két teljes napig), mert borzasztó így nyomkorászni. Örüljetek, hogy van egy jó egeretek. Na pá: Lorena
Előzmény: Küklopsz Béla (968)