toniokröger Creative Commons License 2000.11.04 0 0 435
T. Stirlitz!
Igazad van , elnézést kérek a minősítésért, de elég egyoldalú, ahogy néhányan kigúnyoltok embereket és világnézetet. Vagy azt is ilyen vidáman irogatnátok le, hogy Sturmbannführer Stirlitz, Reichsführer PuPu stb?
remélem nem. Akkor ezzel miért vicceltek?
Az égisz nem a kommunizmusé , hanem egy kisajátított eszme nevében fellépő ember csoporté volt( kösz a kioktatást, de eleget olvastam-olvasok ahhoz, hogy tudjam, mi a helyzet.Egyébként is az ember legalább a nézeteihez ragaszkodjon ebben a mai világban).
2. Ez fenyegetés? Mert azt soha nem szerettem... Ezt sokan tanúsíthatják( szóval, ne izgulj, megmondanám ezt is( 10 évvel ezelőtt MSZP-s jelvénynel mászkáltam, pedig akkor elég sokan meg akartak ezért verni, xsak nem sikerült nekik...).Ha akarod randevúzhatunk is.
3. Nem az a kérdés, hogy sok-e vagy kevés, hanem az, hogy jogszerű -e az eljárás vagy sem, egyébként is azt mondtam, hogy ennyit nem lehet emelni!
4. Igazad van:Lenin, Kun Béla stb. már jóval korábban is éltek és gyötörték az embereket, csak " alá buktak és kibekkelték" azt a röke néhány száz évet, ami ahhoz kellett, hogy eljöjjön az ő idejük. Ismétlem: Eleget olvastam, úgy hogy ne oszd be "lécci" az időmet.Kösz
Előzmény: Stirlitz2000 (433)