Munchausen Creative Commons License 2000.11.04 0 0 51
Egy teleport nem teleport... Kell vagy három-négy, aztán lehet egy klassz lakásunk. A fürdőszoba mondjuk valahol egy tengerpart homokjába ágyazva, a
dolgozószoba egy New yorki felhőkarcoló kétszázvalahányadik emeletén, a hálószoba - nyitható üvegajtóval - egy lakatlan szigeten (hogy ne zavarjuk
zajongásunkkal a szomszédokat), a konyha (sorbaállítva sok másikkal egyetemben) rálátással egy tetszőleges étteremre, a garázsban pedig, ott
remélem, virág nőne a lomokon...

Na tessék, már a teleport is az emberi harácsolás áldozatává válik. ;-))) Majd ott fog űlni a sok beképzelt, hatalomdölyfös szaralak a kis luxusbörtönében és minden reggel majd remegve várja a hírt, hogy a bigi boyok betörtek a jól lezárt kincseskamrájába és ellopták a teleportjait. Nem-nem, nekem ilyen vagizás nem kell, különben is, a tengerparton mindig nagy a zaj, este a tenger mormolásától nehezen jönne álom a szememre, a gyakori viharok miatt pedig sokszor csapkodná a szalugátert is a tengerparton amúgy is szinte állandóan fújó szél. Dolgozószoba meg nem kell, ha néma csend vesz körül, akkor leblokkolok, - lehet, hogy a random zajt alakítom át random irodalommá, ezen még nem gondolkoztam - kell egy kis nyüzsi, a nagy almát meg nem kedvelem, olyan bugris ott mindenki... ;-)) (bocs a nem bugrisoktól) a lakatlan sziget viszont jó ötlet, ha nagyon hiányzik a bigcity, akkor úgyis pillanatok alatt odateleportálhatok, nem? Konyha jöhet, szeretek magamnak főzni, garázsra viszont nincs szükségem, autóellenes vagyok, addig amíg ezek a halálpöffékelő szörnyetegek a mócsingos olajüzlet bádogbaöntött rémálmai zaklatják mindannyiunk tüdejét, néha teljesen feleslegesen és megmagyarázhatatlan módon A-ból B-be igyekvő természetparazita gázpedálnyomkodóik félreértelmezett igyekezetétől fűtve, addig bojkottálom az autóipart, ha nekem mutatsz egy 50-es évek beli Bentley-t, én nem a finoman és cizelláltan kidolgozott form-ot látom benne, a mérnöki nyersmunkára applikálva, hanem egy feleslegesen megmaradt öreg pöffencset, na ennyit a garázsról, ha lesz is, akkor viszont tényleg jó ötlet bele minidzsungelt dugni. ;-))

ps: Megaztán őszintén, most nem ingyér olvashatod az egészet, na ugye... Ha kiadnám magánkiadásban az összes förtelmemet, akkor az eddigi béka segge alatti életszinvonalam is csak lecsökkene, mert még rajtam hajtanák be a szerzői jogdíjat is.

Előzmény: Cryptoman (50)