prowler, VGK: (de szép pár vagytok így) Zotya Békéscsabára tette csak át a székhelyét...
prowler: Zotya a metalos? ez jó vicc...qrva nagy tévedésben vagy. Olvasd csak el a 8-as, vagy 9-es VOL10-t. Ha gondolod fénymásolom neked a cikket. Az lényeg, hogy két egymást követô napon volt egy hiphop buli és egy goth-dark-death fesztivál ugyanabban a csabai klubban, művházban. Zotya ott volt mindkettôn és azt nyilatkozta az újságban, hogy mennyire szar is ez a "halálmetál", bezzeg a hiphopos brancsában milyen jó a hangulat, szellemiség, öszetartás. Hát bekaphatja. Szerintem az egész azért volt, mert amikor ôk játszottak ugyanott, volt max. 40 ember zenekarokkal együtt, azon az underground nighton meg kb. 270. Ô a nagy metalistened? Hát imádkozz hozzá, ne haragudj, de én hányok az ô szellemiségétôl...a szövegeirôl és a nagy arcáról ne is beszéljünk. A "halálmetál" fesztiválról egyébként az áprilisi MHH élô fém rovatában majdnem egy oldalnyi beszámolót olvashatsz, hogy megismerd mindkét oldalt, ne csak zotya véleményét.
BreZol, prowler: én a keleti országrészról nem, csak Békéscsabáról tudok beszélni. Itt az ossian, meg hasonló társai 2-300 embert vonzanak kb., nevesebb punkbandák 100-200 fô, a VHK-n jó 150-en voltak, ami szégyen szerintem, pontos adatokat a saját bulikról tudok mondani. Tavasszal a FreshFabrik-on 100-nál többen fizettek, kb. olyasmi volt, mint az ôszi szegedi FreshFabrik-Vybrid-MZ/X konci.
evensong, without face, land of charon, grimegod, the art of dethronement (február): 230 jegy
dying wish, aebsence (április): 71 jegy
dying wish, cawatana, replika, black-out, baby bone, voyage, evensong (május): 240 jegy, sajnos rászerveztek a városban egy junkiest és egy quimby-t is, azért csak ennyi.
dark clouds-the art of dethronement-ravenshades-gire (szeptember): 82 jegy
dying wish-kaotika-carwashtagnacht-aebsence (október): 60 jegy
idén még egy nevergreen-árnyak megmozdulás lesz részünkrôl, kiváncsi vagyok, mennyien tolják el az arcukat...amúgy asszem lesz még a városban idén Black-Out, Nyers, Ossian és Tankcsapda is.
szóval a 32-höz képest nem rossz adatok ezek, de 97-99 között sokkal jobbakat is tudtunk produkálni, 350-500 fôk.
asszem ez elég kimerítô válasz volt :-))