Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4588
scuderia, rhad //már megint habzik a szád :-))) // : király címlapötletek :-)

vizihulla: menthetetlenül barom vagy...

Metal_Harcos: te ugye supertzar vagy?

supertzar: 97-ben vettem egy Orkus-t németországban, tudom, ez a magazin jobban specializálódott egy műfajra, viszont a layout az eddigi legigényesebb, amivel találkoztam. A borítón (elôl is hátul is) az Atrocity szerepelt, gondolom a kiadójuk fizettett érte rendesen...nem ez sa lényeg, hanem hogy egy lemezborítóval a címlapon nem kell eltétlenül azt mondani, hogy ezzel eladjátok azt, hiszen lehet szelektálni és csak egy-két kiválasztott borítónál megkeresni az adott kiadót, hogy érdekli-e ôket ez a lehetôség. Az az Atrocity-Orkus borító hihetlenül jól néz ki és mellesleg a két Atrocity-s csaj miatt szerintem még üzleti szempontból is jó fogás volt. A sok metalmag. közül nagyon feltűnt a bolt polcán.

A Perfect Circle ugye nem volt még borítón? ôk asszem hangpróbát is nyertek és valóban kiemelkedô az a lemez.

planar: ez nagyon igaz, mármint az újságkihajtós dolog, én is sűrűn olvasok hammert tömközleszk-ön, nem az az égô, hogy mi van a fejlécem, hanem azok a röhejes zenekari fotók, hammerfall, rhapsody, meg hasonlók...szóval ezeket rejteni kell kôkeményen.

ja, akit érdekel az októberi hammerban UN által magasztalt Aghora digipack cd, soraiban a Cynic ritmusszekciójával, az dobjon meg egy mail-lel, N.A.P. terjesztés...ha máshogy nehezen megy, legalább így reklámozok, bocs...