_Alcapone_ Creative Commons License 1999.02.05 0 0 182
Üdv....Tvnet rlz satimex DE..!!!Van 1 kis bibi,mégpedig az hogy leht marciusban mar nem leszek a tagja....10 mbitet igertek..de nem csalk satimexen belül hanem min egyetemi háló.és mégis tegnap 1 akadémiai szerverről amiről eddig 50-150k val szedtem most kemény 2-5k volt az elérés.Ez nekem igy nem megfelelő.Nem erre fizettem elő hogy 1x azt mondják nekem bocs ez van....TVNETES guruk...adminok ,opok...Ha már TVNET-t hirdettek ,akkor illene most már oda irni....TVNET 10 mbit?nem lehetetlen...de jelenleg megvalósithatatlan..Ne számitsuk bele a TVNET-TVNET mer azis csak a szolgáltatón belül igaz satimex-><--satimex.Szóval ti ott benn akik keveritek a kását ,ha igy álltok a dolgokhoz rengeteg előfizetőt el fogtok veszíteni...bele értve azokat akiknek csak most lesz ill lenne.És ha már most stabil isdn-t vehetek már egyre olcsóbban akkor mér maradnék a tvnetnél ha egyáltalán nem stabil,nem megbizható és nem garantál semmit?Például az is nevetséges hogy az embernek mér nincs egész szombaton elérése...Irtátok:a routerbe nem lett benyomva a billentyüzet,ami számomra nevetséges(sőt lama dolog szerintem),és amit ehhez hozzá fűznék:ÉN ha maradok a tvnetnél(persze a döntés elött leiszom magam)a 10ezer forintot eszem ágában sincs befizetni..max 5000 mer a kinálat nem felel meg a szerződésben leirtaknak.

hozzáfüzném:ha már fijuk vmi lama dolog miatt elveszitek az embertől az internetezés lehetőségét(lásd a szombati napok)akkor gondolom illene az ok nyers megfogalmazása mellé 1 elnézést vagy vmi féle kártéritést sdni az ijesfajta hátrányok következményei miatt.:))a lényeg ,hogy nem etikus a tvnet ill az egész banda hozzáállása a felhasználók felé.Addig lesz tvnet amig lesznek olyan VAK barmok mint én ,hogy fizessék a havidijat egy olyan dologért ami nem tükrözi a tvnet-re, mint kábéltévés szolgáltatóra jellemző gyorsaságot,sebességet.2mbit...ugyan már..fijuk ezt ti sem hiszitek el,ugye?BIX-n keressztül..uhhhh

Alcapone