Ez az én tapasztalatom;
Ha egy bíró nem tartja be a törvényt?!? topic
-----------------------------------------------
2000-10-22 01:02:44 (93)
Nos akkot amiért a témát indítottam:
Hat évvel ezelőtt, 1994-ben hatóságilag lebontottak egy társasházi ingatlan, mégpedig egy garázst. A hatósági bontás következményeként és ... született egy jogerős teljes bízonyító erejű közokírat a Földhivataltól, hogy a garázs az objektív valóságban, sem a földhivatali nyilvántartásban nincs többé.
A PKKB egy bizonyos bírója ezen okírat és hatósági szemlék és ... ellenére létezőnek tekinti a 6 éve nem létező garázst. Mível semmilyen jogi úton nem tudtam elérni, tehát nem tudtam semmit tenni, ezért a Köztársasági Elnök, a Igazságügyi Miniszter ... jó sok helyen sajtóban is igyekeztem, minnél nagyobb nyilvánosság előtt aláírásommal ellátva, írásban lehülyézni.
Tehát egy hülye bíró biztosan van a PKKB-én és hát nem tudom mit lehet azokról mondani, akik bíróságon belül védeni próbálták.
A tanulság a birónak csak két lába van ezért a lónál kétszer nagyobb az esélye, hogy megbotoljon.
--------------------------------------------------
2000-10-22 23:16:30 (94)
Rajkay Ilona bíró hülye, vagy esetleg gyengeelmélyű.
Ez egy a saját bőrömre menő jogállamisági próba. Ha tényleg jogállam van, akkor a hülye bírót kirugják, ha nem akkor engem meghurcolásznak egy kicsit. Legrosszabb esetben a Havassal leszek egy koszton, aki a Heti Hetesben a Grespiket hülyézte le.
Ezt az oldalt kinyomtatva, faxon eljuttatom a PKKB Elnökéhez Fazekas Sándorhoz.
--------------------------------------------------
2000-10-23 22:56:46 (96)
A 93-as és a 94-es hozzászólást kinyomtatva elfaxoltam:
-Mai nap
-Népszabadság
-Hetihetes
-RTL Klub Akták
-TV2 Tények
-Hócipő
-Hvg
-MTV,Ablak
-Fókusz