aromo_ Creative Commons License 2000.11.03 0 0 75
Kedves csipkebogyo!

Köszönöm a hozzászólásodat, hajlok én is a te véleményedre, ami az alacsony lelkiségeket és az asztrálsíkot illeti. Úgy tűnik, az a véleményed, hogy nem kellene "erőltetnem" ezt a fajta észlelést, igyekeznem kellene megszabadulnom ezektől a jelenségektől (jelenésektől?). Nagyjából így is teszek. Ha nagy (ijesztő) intenzitással törnek rám ezek az élmények, a figyelmemet Istenre összpontosítom és ez elmúlasztja mind a képeket, mind a fizikai érzeteket.

Mégsem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ezeket a lényeket figyelmen kívül kellene hagynom. Te is írod, hogy nekem is van olyan részem, amely ezen a síkon létezik. Nem lehetséges, hogy az előttem megjelenő lényiségek szintén egy fizikai testtel is rendelkező, élő ember asztrális megfelelői? És ha azok, akkor vajon nem lehet "üdvös" felebarátaimmal ezen a csatornán keresztül is kapcsolatban állni? Nem lehet - akár keresztényi értelemben is - helyes más létsíkokban is tudatosan létezni?

A mágiát, varázslást elvetem, nem kívánom önös lelki vagy szellemi céljaim érdekében manipulálni ezeket a világokat, de Isten akaratát, a szeretet parancsát talán követhetem itt is. Vagy nem?

aromo_

Előzmény: csipkebogyo (73)