üVegpohár Creative Commons License 2000.11.03 0 0 969
nekem ez a véleményem remélem nem untatok vele senkit

Hűség - az eleje jol kezdődik, a refrénje viszont tul eltérő, dallama sem tetszik annyira, általában ezt kihagyom, szerintem sincs semmi köze az Ikonhoz 3

Keresem az utam - A maxi megjelenésekor tetszet de már untam az albumon is hallgatni 4

Mindenki táncol - ez kicsit az ikonra emlékeztet talán a gitár miatt, nekem annyira nem jön be mint másoknak de azért ez se rossz 4

Nagyvárosi angyal - Tetszik 4

Kezem a fegyveren - Ez is tetszik szövegére még nem annyira figyeltem de a dallam jó 4

Mire vagy jó - Ez is tetszik 4

Ideális popsztár - EZ a leggyagyibb dal az albumon 2

Örök április - Ákos költönek tartja magát (én nem), ez az egy dal tőle ami szerény véleményem szerint versnek is elmegy "Készül a pusztulásra, minden a világon, engem csak te menthetsz meg mert én benned virágzom"
nem tudom honnan jött az ihlet de bárki bármit mond ez lirai 4

Méreg - "Már első látásra tetszett, de másodszor sokkal szebb lett" kb ez a benyomásom a dalrol, nagyon tetszik az egész, a háttérben a vonok is nagyon passzolnak, több értelmet is látok a dalban (Méreg lehet a mérges szóbol is, de ugyanugy lehet kábitoszeről is szó, stb) 5

Lázadj Fel ujra - Ez a dal fogott meg legjobban a Méreg-el együtt, szeretem a lázitó dalokat 5

Fénykép - Kicsit hasonlit a méregre az eleje, ez a szám is nagyon jol összeillik a vonos háttérrel, erről a dalrol a régi dolgok jutnak eszembe 4

Ne fájjon többé - Ebben a dalban vannak Hard rock elemek is nagyon jó hogy Ákos többféle dolgokkal is kisérletezik, Erős Gitár, Magas Ének, Indulatok Elszabadulva , NE FÁJJON TÖBBÉ!!! 4

Asszony - ujvilágos a bekezdés.. nekem ez a dal kicsit homályos (ezért is tetszik), szép dallama, jó záródalnak........de sajnos ez a dal el lett kapkodva, tul rövid és nem bontakozik ki teljesen, máshová is lehetne ezt a dalt vinni még.. kérem Ákost hogy ezt a dalt irja ujra!! 3 .. na jó legyen 4 :) de akkor is bosszant picit a dolog....