Az ötlet jó, én is pont erre gondoltam... :-))
Az első benyomások után ezt írtam:
"1. Hűség - 4 - Az Ikonhoz szerintem semmi köze. Aktuális hangzású dal, de nekem zeneileg és szövegileg is bejön.
2. Keresem az utam - 3 - Szép, de erőtlen. Szokni kellett, még amikor új volt. Szöveg OK.
3. Mindenki táncol - 5 - A címnek megfelelő, táncolható, lendületes dal. Tipikus Ákos feeling. Remek kezdet!
4. Nagyvárosi angyal - 4 - Egyszerűen csak jó :-).
5. Kezem a fegyveren - 2 - Még emésztendő... :-)
6. Mire vagy jó - 5 - Hihetetlen hangulatot adó finom gitár, kiváló szöveg. Háry egyik legjobb dala.
7. Ideális popsztár - 4 - Szuper pergők, ennyi. Amolyan "...méricskéli minden tettedet és eltemet! Na ne..." hangulat :-).
8. Örök április - 4 - Remek ének!
9. Méreg - 5 - Nagyon együtt van minden, a legjobb vonóstéma talán ebben.
10. Lázadj fel újra - 3 - Egy egész jó kis dalt lehúz a gyenge, sablonos szöveg.
11. Fénykép - 4 - Esküszöm, nem szeretem a hasonlítgatást, de az alap nekem Mercy In You-s. De nem(csak) ettől jó... :-))
12. Ne fájjon többé - 4 - Erős, szokni való.
13. Asszony - 5*- Fantasztikus záró szám, csakúgy, mint az Ikon esetében. Az egyik kedvenc Ákos dalom, a szöveg is OK. Zeneileg érett, a zongoratéma pedig egyszerűen tökéletes :-))."
Jelenleg:
Az 5-ös dalok, még mindig 5-öst kapnak, a Nagyvárosi angyal már nekem sem annyira OK, ellenben a Kezem a fegyveren már 4-est érdemel :-). Fénykép, Ne fájjon többé 5-ösre "emelkedtek" :-)), Popsztár már csak 3-as...
Téma (by Szigi from DM Klub topic :-)):
Ákosnak vajon miért nem volt még előzenekara?