MGperY Creative Commons License 1999.02.04 0 0 38
nem kenyerem csa védelme, bár teljességgel igaz h ős tilos fan vagyok, ha nem is "állandó betelefonáló", csakhogy soltikának kicsit részletesebben, hátha jól értem csa szavait, legábbis szerintem:

ebben az ország ban elbaszottul sok ember él abból h elképesztően tehetséges, jólképzett, kreatív és fogékony az újra, ezért józan paraszti ésszel felfoghatatlanul sokat keres. mongyuk 300 bruttó, azért már korrekt, ebből nem tudnak annyit levonni, h meg kelljen nézned h hova ólszbe egy sörre.
ezt persze azok köcsög multik fizetik akik szanaszét zsákmányolják ki a magyarságot ;) mert itt nekik ez a lóvé bagó, ahhoz képest amit odakint kéne fizetniük nekik, ugyanazért a munkáért. ez nem magyar jelenség indiában hihetetlen mennyiségű távmunkás programozó dolgozik pl. az usának. egyes bankok megengedhetik maguknak azt h a számlakivonat boritékjait mongyuk lengyelországban nyomtassák és itthon postázzák mert még mindig olcsóbb mint ha it tennék ugyanezt.

a lényeg: ezek a szerencsétlen kizsákmámyolt emeberek a 150 nettót itthon fogják elkölteni, itthon adnak munkát 10 másik embernek azzal, h nem utaznak 20 kilómétert egy diszkontáruházba, hanem le tudnak menni az éjjel nappaliba venni bármit és nem érdekli őket h 30 %-kal lesz drágább egy üveg sör.

az bolti eladót ő tartja el.
Előzmény: soltika (37)