Na igen, en eleg hamar feladtam a lazadast, mivel lassuk be, nincs igazan ertelme. A Z+-t ugyis csak a 14 even aluliak nezik (kiveve itt nehanyunkat :), meg aztan a Manu Chaonal rajottem, hogy nem is olyan jo, ha az utolso suttyo paraszt is azzal jon nekem, hogy hallotam-e mar. Szoval a harc felesleges. Egyetlen pici eszrevetelem lenne Philip egyik arcpiritoan ocsmany megjegyzesevel kapcsolatban, miszerint ez kulfoldon is mindenhol igy megy. Meg ha nem is veszi figyelembe, hogy azert mo-n is foghato a viva2, ami ugyan igenytelensegben veri a Z+-t, de legalabb alternativot jatszik, azert korulnezhetett volna. Mivel van szerencsem Angliaban elni, elmondanam, hogy itt meg a BBC Radio 1 - tehat a fo, legkommerszebb, "allami" csatorna is jatszik Limp Bizkitet, Offspringet, Clasht, Sex Pistolst, Marilyn Mansont, HIM-et, Placebot, PJ Harveyt, stb FO musoridoben, es minden alternativ reteg kepviselteti magat fo musoridon kivul, Cradle Of Filth-tol a legextremebb house es garage szamokig. Raadasul, bar ugyanugy lenyomjak ugyanazt a szamot naponta legalabb otszor, megis, az igenytelenseg szintje megall Robbie Williamsnel es a Spice Girlsnel (leven angolok, gondolom ezeket nem lehet meguszni). Es akkor nem is beszeltunk a zenei TV-krol: MTV, MTV Extra, MTV Base, MTV2, VH1, VH1 Classic, Q, The Box, Kiss, UK Play. Ez a valasztek. Hat, roviden ennyit a kulfoldrol.
Udv:
`cuda